• Papel pintado fotográfico a medida
  • Plazos de entrega rápidos
  • Papel fotográfico duradero y sin PVC

Revestimiento de pared para su empapelado, 3 litros 16m2

SKU:
A00201

Discover similar categories

Descripción

Haga que su papel fotográfico sea resistente a los impactos, a los arañazos y al agua con el exclusivo revestimiento mural Wall Finish. Un cubo (3 litros) sirve para 16m2 de Papel pintado.

Revestimiento de pared para su empapelado, 3 litros 16m2

De professionele wandcoating (Wall Finish) van Flexxs is 1-component, watergedragen coating dat zorgt voor een transparante verzegeling van fotobehang. Deze unieke coating beschermd uw behang tegen chemicaliën en maakt je behang stoot- en krasvast.

De Wall Finish voldoet aan onze hoge eisen voor milieu (lage geurbelasting / oplosmiddel- en weekmakervrij) en is geschikt voor ziekenhuizen, laboratoria, zorgcentra, voedingsmiddelen industrie en openbare ruimten. Vanwege de stootvastheid is de wandcoating ook ideaal voor kinderkamers of op het kinderdagverblijf. Daarnaast is de coating schrobvast (klasse 1 conform DIN EN 13300), vuilafstotend en UV bestendig. 

De wandcoating is ook ideaal voor uw keuken of badkamer. Door de coating is het fotobehang waterafstotend en kunnen vlekken (Koffie, ketchup, mayonaise) eenvoudig worden verwijderd.

De wandcoating is stofdroog na 30 minuten en bewerkbaar na 6 uur. De coating is volledig uitgehard na 28 dagen. De emmer bevat 3 liter wandcoating wat goed is voor 15-17m2 (5,m2 / L).

Specifications

Título del producto
Revestimiento de pared para su empapelado, 3 litros 16m2
SKU
A00201
País de fabricación
Países Bajos
EAN
8720167130984